Work with Gergana


Подобри ефективността, фокуса и съня си чрез моята холистична система за подобряване на съня и качеството на живот - EnePsy.

Казвам се Гергана Радович и съм холистичен терапевт и специалист по съня. Успешно помагам на мениджърите на висше и средно управленско ниво да повишат личната си ефективност си и концентрация като подобрят качеството на своя сън. 

Като авиационен инструктор имам 15-годишен опит в управлението на стреса, умората и съня на летателните екипажи и други категории авиационен персонал. Провела съм стотици курсове в областта на човешкия фактор, управлението на стреса и съня. 

Дълбоко вярвам в единството между ум, душа и тяло и начинът ми на работа отразява това. Създател съм на EnePsy - холистична система за подобряване на съня и качеството на живот, която се опира на три основни стълба: емоционален баланс, пълноценен сън и добър жизнен тонус. 

Готов ли си да бъдеш по-продуктивен, по-фокусиран и много по-щастлив, като обърнеш внимание на качеството на съня си чрез цялостен холистичен подход? 

Моите индивидуални и групови програми ще ти помогнат да го постигнеш.
ВИП ден
ВИП ден

Ако търсиш решение на конкретни въпроси, свързани със съня, умората, ограничаващи убеждения и причините за тях, но нямаш време за дългосрочна работа, можеш да се възползваш от опцията за ВИП ден.

 

Научи повече.

Холистична академия за сън
Холистична академия за сън

Открий повече за Холистична академия за сън – най-новата групова програма за преодоляване на проблеми с безсънието, стреса и преумората.

 

Научи повече.

Холистични коучинг програми
Холистични коучинг програми

Открий как да повишиш продуктивността си, като обърнеш внимание на качеството на своя сън чрез индивидуалните коучинг програми EnePsy на Гергана Радович.

 

Научи повече.

Корпоративни обучения
Корпоративни обучения

Знаеш ли, че недоспиването на служителите е пряко свързано с тяхната ефективност и здравословно състояние? Открий как можеш да промениш това и да повишиш тяхната продуктивност.

 

Научи повече.