Как фамилните взаимоотношения влияят върху здравето?


Как фамилните взаимоотношения влияят върху здравето?

Знаеш ли, че ролите в семейството до много голяма степен определят индивидуалното здраве?

 

В това видео с д-р Дора Пачова си говорим за здраве чрез хомеопатия, енергийна психология, ТЕС и пренареждане на матрицата на раждането. Хомеопатията и енергийната психология имат доста общи неща и ако се използват заедно, могат да доведат до добро здраве, щастлив и пълноценен живот.

 

 

Малко хора обръщат внимание, но основите на доброто физическо и психоемоционално състояние се поставят още в утробата. Пренаталният период е от изключително значение за бъдещия живот на индивида. Всичко, което се случва по време на бременността, се записва във файловете на плода и след това се проявява в различни моменти от живота, в това число се включват и проявата на различни социални, физиологични и емоционални модели.

 

Във видеото ще откриеш и повече информация за ползите от книгата на Шарън Кинг „Изцели раждането, изцели живота си“ на издателство „Едикта“.

 

След раждането си човек заема своята роля в семейството и фамилията и тази роля до много голяма степен определя неговото индивидуално здравословно състояние.  

 

Д-р Дора Пачова ще разгледа тези теми по-подробно по време на своята лекция на конференцията по енергийна психология „Енергийната психология – мост между два свята“.

 

Нейната тема „Как фамилните взаимоотношения влияят върху здравето? Как хомеопатията и енергийната психология могат да подобрят тези взаимоотношения?“ може да донесе значимо осъзнаване и желание за подобряване на състоянието на всеки един човек.  

 

Д-р Дора Пачова е лекар-хомеопат с над 26 години стаж. Тя е Директор на Център за здраве и образование „Едикта” и Председател на Асоциацията на лекарите хомеопати в България.

 

Ако темата за семейните взаимоотношения и фамилните роли ти е интересна, заповядай на конференцията по енергийна психология на 7 март, 2020 г.

 

 

 

Услугите на Център за здраве и образование „Едикта“ ще откриеш ТУК.

 

 
 
 
 
Здравей,
Аз съм Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

Основател на Enepsy.bg и дългогодишен експерт по енергийна психология, ТЕС и управление на съня. Успешно помагам на хора, които страдат от безсъние, стрес и напрежение, да открият спокойствието и баланса в живота си. 
Запази час за консултация

Тагове: Липса на увереност, Стрес и тревожност