Освободи се от обидата


Освободи се от обидата

Чувстваш ли се обиден от някого или нещо дори това да се е случило преди години? Можеш ли да махнеш с ръка и да продължиш напред или напротив, само като си помислиш за случилото се и емоциите се връщат с пълна сила?

 

Всеки от нас го е изпитвал - нещо или някого са го карали да се чувства обиден, гневен или онеправдан. Понякога тези емоции остават с години с нас и ни спират да живеем живота си пълноценно.

 

Защото независимо какво се е случило и кой е бил виновен, ако носиш обидата със себе си постоянно, няма да ти стане по-леко или да се чувстваш по-щастлив. И само ти можеш да решиш как да продължиш нататък.

 

Имаш избор – да се освободиш от обидата и да откриеш лекотата и щастието или да продължиш да я влачиш на гърба си и да си постоянно нещастен.

 

Какво избираш?

 

Ако избереш да се освободиш от нея, тази ТЕС медитация ще ти помогне да го направиш и да продължиш напред.

 

Настани се удобно и да започваме.

 

 

Тази ТЕС медитация е само част от първия стълб в моята EnePsy система, която превръща претоварената и стресирана жена в спокойна и успешна професионалистка.

 

Ако искаш да научиш повече и да получаваш редовно ТЕС медитации и вдъхновяващи видеа на различни теми, абонирай се за моя канал в YouTube.

 

Гергана Радович, холистичен терапевт, специалист по съня и преподавател по ТЕС

 
 
 
 
Здравей,
Аз съм Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

Основател на Enepsy.bg и дългогодишен експерт по енергийна психология, ТЕС и съня. Успешно помагам на хора, които страдат от: безсъние, тревожност, депресия и други симптоми на напрегнатото модерно ежедневие
Безплатна опознавателна среща