5 причини да усвоите ТЕС професионално


5 причини да усвоите ТЕС професионално
Като терапевт вие вероятно разполагате с редица инструменти, които използвате при работата си с клиенти. Но доколко тези инструменти или подходи са актуални, цялостни и ефективни? Иска ли ви се да постигате по-добри резултати от тези, които имате в момента? Искате ли клиентите да идват при вас, защото успявате да им помогнете много по-лесно и бързо, отколкото вашите колеги?

В тази статия ще ви дам 5 основни причини, поради които си струва да надградите репертоара си от методи с подходи, насочени едновременно към духа и тялото (в това число и ТЕС). Вижте кои са те:

Сертифициращият курс за техники за емоционална свобода (ТЕС), проведен от Гергана Радович, холистичен терапевт и преподавател към Българската асоциация за развитие на енергийната психология, покрива тези и много други причини, заради които си струва да направите ТЕС част от вашия професионален инструментариум.

Подходящ ли е за вас този сертификационен курс по ТЕС?
Ако сте отговорили с „ДА“ на някой от въпросите, прочетете повече за това изключително обучение по техники за емоционална свобода (ТЕС). Използвайте го, за да повлияете успешно на себе си и на хората, които разчитат на вас.

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТОЗИ ТРАНСФОРМИРАЩ ДУХА И ТЯЛОТО ИНСТРУМЕНТ.

Гергана Радович
Холистичен терапевт и преподавател по ТЕС към БАРЕП
 
 
 
 
Здравей,
Аз съм Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

Основател на Enepsy.bg и дългогодишен експерт по енергийна психология, ТЕС и управление на съня. Успешно помагам на хора, които страдат от безсъние, стрес и напрежение, да открият спокойствието и баланса в живота си. 
Запази час за консултация

Тагове: ТЕС, Практици, Професионално обучение