Холистични програми


Холистични програми
През годините създадох собствена терапевтична система - EnePsy система, която превръща стресираната и претоварена жена в спокойна и уверена професионалистка.

Програмите в моята система са подходящи за заети хора, които искат бързо и ефективно да развият истинския си потенциал и да постигнат целите си като преодолеят:

- Лични проблеми като стрес, липса на мотивация за здравословен начин на живот, болка, проблеми със съня, обездвижване, цялостна промяна в живота

- Изпитване на негативни емоции като гняв, страх, тревожност или други

- Професионални проблеми като бърнаут, конфликти с колегите, страх от изява пред публика, тревожност относно предстоящи бизнес срещи, напускане на работа, започване на нова работа и много други

Програмите включват лични и групови срещи и изискват самостоятелна работа между тях, което води до постигане на бързи и дълготрайни резултати.

Програмите са с продължителност 3 или 6 месеца и при необходимост могат да бъдат удължени.
 
Коя от следните програми е най-подходяща за вас?

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „ВДЪХНОВЯВАЩА ТРАНСФОРМАЦИЯ“

Тази 3-месечна програма е за жени, които знаят какво искат и са готови да работят за него активно. В програмата са включени общо 9 индивидуални срещи от 60 минути, на които ще работим по въпроси, които конкретно ви интересуват като: постигане на лична или професионална цел, максимално добро представяне, справяне с професионални предизвикателства или лични проблеми, страх от изява пред публика, стрес на работното място, проблеми със съня, физическа болка, симптоми, свързани с хронични заболявания и много други.

Допълнително в програмата са включени групови срещи, онлайн тренировки, персонален план на суплементиране, виртуални ресурси и други.

Вижте повече за програмата „Вдъхновяваща трансформация“.
 
 
ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „ХАРМОНИЯ“

Холистична програма „Хармония“ (програма за тези, които имат нужди от конкретни насоки, но могат да работят и самостоятелно)

Тази 3-месечна програма е за жени, които знаят какво искат и имат нужда от подкрепа и насоки, за да го постигнат. В програмата са включени общо три индивидуални срещи от 60 минути, на които ще работим по въпроси, които конкретно ви интересуват.

Вижте повече за програмата „Хармония“

 
ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „РАВНОВЕСИЕ“

Холистична програма „Равновесие“ (базова програма за тези, които имат нужда от общи насоки и могат да работят самостоятелно)

Тази 6-месечна програма е подходяща за хора, които вече са били в някоя от другите програми и искат да продължат да получават подкрепа и насоки по конкретни теми.

Вижте повече за програмата „Равновесие“.

 
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОЛИСТИЧНИТЕ ПРОГРАМИ 

Това е програма, насочена към подобряване на вашето общо състояние – във физически, емоционален и душевен аспект. Холистичният подход е цялостен подход към здравето и благосъстоянието. Той се отнася към тялото като едно цяло от дух, емоция и физика.

Моята EnePsy система се основава на три важни стълба на здравето – емоционален баланс, пълноценен сън и физически тонус. Чрез този подход постигаме:

- Опознаване и освобождаване на негативни емоции като гняв, страх, тревожност

- Поддържане на ежедневен емоционален баланс и хармония

- Изграждане на здравословни навици на живот

- Пълноценен сън

- Освобождаване от стреса

- Откриване и следване на значими цели и намерения

- Постигане на цялостен баланс в личния, професионалния и социалния живот

Това прави този подход е по-пълноценен от всеки друг, защото позволява възстановяване на баланса на физическото и психическото тяло, а не работа само върху едното за сметка на другото, както са повечето от останалите здравословни програми на пазара.
 
Какво включват холистичните програми?

Индивидуални и групови терапевтични срещи, практически и доказани във времето препоръки и насоки за управление на емоционалното състояние, подобряване на режима на живот, хранене, почивка и движение.
 
Продължителност на програмите

Всяка холистична програма е с продължителност от 3 или 6 месеца и включва редовни индивидуални и групови срещи онлайн. Ползите от нашата взаимна работа ще се появят още след първата ни среща, но при наличие на сериозни физически или емоционални проблеми е необходима по-продължителна и упорита работа.

В зависимост от конкретната ситуацията, в която се намирате, може да очаквате подобрение във всяка сфера на живота ви – лична, семейна, професионална.
 
Работи ли тази холистична система? ДА!

Холистичният подход, който следвам, дава външни и вътрешни резултати (вижте отзивите на някои от клиентите, с които съм работила или работя и в момента: https://enepsy.bg/menu-28-Otzivi), но изисква от вас да сте последователни и сериозни в работата си. Някои от срещите ни ще доведат до мигновени резултати, свързани с конкретни проблеми, но в други ще трябва да проявите търпение, вяра и отдаденост на процеса на работа.

Независимо с какво се опитвате да се справите в момента във физически, емоционален или психически аспект, ако следвате насоките и практиките, които ви предоставям, при съвместната ни работа ще постигнете повече за по-кратко време, отколкото бихте го направили сами или ще разрешите проблеми, които до този момент сте смятали за невъзможни за решение.

Защо е важно това?

Защото само когато постигнете баланс и увереност в собствените си сили и способности, можете да постигнете всичко, за което мечтаете в личен или професионален план.

Искате ли да създадете живота си по свой собствен начин?

Тогава се свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да ви бъда полезна и ще изготвим последващ план .


НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА
 
Гергана Радович
Холистичен терапевт, специалист по съня, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор