Бърз и ефективен подход за емоционален баланс чрез работа върху тялото и психиката


Бърз и ефективен подход за емоционален баланс чрез работа върху тялото и психиката
Като терапевт имате ли нужда от бърз, научно подкрепен подход, който изцелява емоционални проблеми, чрез едновременно въздействие върху тялото и психиката?

Знаете ли, че:

По-голямата част от психологични и емоционални проблеми са създадени или подсилени от стресови или травматични събития?

Холистичните подходи стават все по-търсени от клиенти и пациенти?

Използването единствено на вербална терапия вече не е достатъчно и/или резултатите настъпват много бавно?

Последните изследвания в областта на невронауките, както и тези в областта на освобождаването на травмата, показват необходимост от цялостен терапевтичен подход - такъв, който разглежда тялото и психиката като едно цяло. Подход, който работи директно с тялото, за да му помогне да се освободи от редица емоционални и физически проблеми.

Като терапевт вие разполагате ли с подобен подход в репертоара си?

Техниките за емоционална свобода или ТЕС представляват ефективен инструмент, който комбинира достиженията на западния с най-доброто от източния свят. Вижте защо си струва да обърнете внимание на запознаването с ТЕС в дълбочина.

Подходящ ли е този курс за сертифициране на практици по ТЕС за вас?

Искате ли да постигате бързи и устойчиви резултати с вашите клиенти като използвате научно-обосновани и валидирани методи?

Имате ли нужда от инструменти, които ви позволяват да направите повече от това само да седите и да разговаряте с вашите клиенти?

Искате ли да овладеете метод, който да можете да помогнете на вашите клиенти бързо и трайно да се освободят от спомени за травматични събития и свързаните с тях емоции?

Можете ли да запазите присъствие на духа и да останете съпричастни и спокойни в ситуации, в които клиентът ви се изправя пред най-големия си кошмар или си спомня крайно травматична случка от миналото И да им помогнете да се справят с тях по нежен и деликатен начин без болка и повече страдание?

Искате ли в практиката си да имате инструменти, които да позволят на вашите клиенти да постигнат повече във всяка област от живота си?

Ако сте отговорили с „ДА“ на някой от въпросите дотук, научете повече подробности за това трансформиращо духа и тялото обучение по ТЕС.

Гергана Радович
Холистичен терапевт и преподавател по ТЕС към БАРЕП

Снимка: Background photo created by jcomp - www.freepik.com
 
 
 
 
Здравей,
Аз съм Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

Основател на Enepsy.bg и дългогодишен експерт по енергийна психология, ТЕС и управление на съня. Успешно помагам на хора, които страдат от безсъние, стрес и напрежение, да открият спокойствието и баланса в живота си. 
Запази час за консултация

Тагове: EnePsy Академия, Професионално обучение, Практици, ТЕС, Стрес и тревожност