ТЕС влиза в университет във Франция


ТЕС влиза в университет във Франция
За първи път във Франция Клиничният ТЕС влиза в университета като част от програмата за придобиване на университетска степен в "Therapies Breves" (кратки терапии), наред с хипнозата и EMDR терапията. Това е значима стъпка напред към повишаване на осъзнатостта и приемането на енергийната психология в клиничната практика в цял свят.
 
В програмата се посочва, че „въпреки доказаната ефективност на кратките терапии, все още има много малко университетски курсове, които ги включват в програмата си. Кратките терапии осигуряват значителна помощ при справяне със стреса и подобряване на симптомите бързо и ефективно. Основната цел на тази програма е да осигури основно обучение на хората, които полагат грижи за другите, и да им помогне да открият и да усвоят използването на четири основни типа терапии в професионалната среда: Ериксонова хипноза, EMDR терапия, Клиничен ТЕС и Междуличностна терапия.“
 
Тази новина стига до нас с любезното съдействие на Американската асоциация за енергийна психология и Жан-Мишел Гуре, президент на Френския институт по енергийна психология.
 
Ако искате да направите ТЕС и част от своята професионална практика, запишете се на следващия курс още сега. Повече подробности, ще намерите ТУК
 
Източници:
https://www.energypsych.org

 
 
 
 
Здравей,
Аз съм Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

Основател на Enepsy.bg и дългогодишен експерт по енергийна психология, ТЕС и управление на съня. Успешно помагам на хора, които страдат от безсъние, стрес и напрежение, да открият спокойствието и баланса в живота си. 
Запази час за консултация

Тагове: EnePsy Академия, Професионално обучение, Практици, ТЕС